Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Emma Hoeft Mirek M MonikaM2 mitch12345 Marta1910 (3646 niezalogowanych)
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Wreszcie jest ktoś,kto mnie zrozumiał. Tak, nawet odrobiny pomocy i zrozumienia a raczej obrażanie mnie i krytyka. Wiem,ze więcej tu o nic pytać nie będe,bo "wielkich norwegów" jest tu pełno jak widać. Cała niedzielę po ostatnim poście ostatniego "doradcy" chodziłam zdenerwowana.Ja nie broniłam nikomu wyrażać opini ani też wypowiadać się jak kto zaczynał,ale na pewno nie w taki sposób! pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
GRZEGORZ SOBÓR
(omegags)
Początkujący
bo my Polacy lubimy trzymać się w KUPIE a nie pomagać rodakom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
kochana, jak Ciebie denerwują takie rzeczy to co dopiero będzie gdy poczujesz to na własnej skorze w rzeczywistości?? jeśli chodzi o sprzątanie to pisz CV, ucz się jezyka bo teraz nawet do sprzątania jezyk potrzebny i to nie na zasadzie kali jesc...

jednak jeśli masz male dzieciatko to ja nie wiem jak masz zamiar pracować...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Patrycja J.
(Pati0304)
Wiking
Tak,wiem ze język jest podsawa. Chodziło mi o sposób wypowiadania sie tych osób,chamski bezczelny! Dziwie sie,ze polak nie potrafi swojego zrozumiec,bo nie każdy przyjechal tu na " gotowe" i każdy wie jak jest z praca! Więc swoje aroganckie wymadrzanie sie można chyba zastąpić cieplejszym slowem? Chyba ze niektórzy sa tu tylko po to aby dogryzać!pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok